Skip links

Medrørende

Som pårørende til et ældre menneske, der ikke længere kan klare sig helt selv, kan det nogle gange være svært at sætte sunde grænser.

Det kan blive svært, hvis man føler, at man mister sig selv i processen.

Som pårørende kommer ens hverdag ud af balance, og det kan være svært at prioritere sig selv uden at få dårlig samvittighed – fordi man har et stort hjerte, og gerne vil være der for dem man elsker.

Derfor ender mange med at savne hjælp, andre ender med at føle sig fysisk og psykisk belastet med tankemylder og dårlig samvittighed.

Desværre ender nogle også med langvarig stress og sygemeldinger. At finde balancen mellem sig selv og ens pårørende er svært, men det er ikke umuligt.

Jeg er uddannet massør, healer og coach og har mange års erfaring.

Lad mig hjælpe jer med mine services, så både du som pårørende og det ældre menneske føler sig godt tilpas.

Aflastning

Har du behov for en aften for dig selv, men vil ikke lade din nærmeste pårørende alene? Jeg aflaster og kommer i hjemmet, mens du nyder din aften eller weekend.

Vågetjenester

Selv om det er fristende at holde ud ved siden af sin kæreste, særligt ved alvorlig sygdom eller i den allersidste tid, så kan der opstå et ønske om en pause. Her kan jeg aflaste, så du kan få et pusterum.

Kropsterapi og coaching

Gennem coaching og massage er det muligt at håndtere skyld og dårlig samvittighed. Finde ro, overskud, få overblik og genvinde hverdagen.  Læs mere